Nå skal jeg legge meg så fort jeg kan, derfor blir det bare deling av lenke til en god oppskrift her: Myke havrerundstykker | Det søte liv (detsoteliv.no)
Disse er myke og gode og ble ikke tørre dagen etter. Vanligvis synes jeg at rundstykkeskorpen ikke kan bli sprø nok, men akkurat i disse dager etter et omfattende tannlegebesøk, er det bare myk mat som gjelder. Disse er også kjempefine å ha i matpakken og kan tygges av alle så jeg tror dette blir en ny traver her i huset.
Bare en liten kommentar til ingredienslisten. Jeg erstattet deler av melet med havregryn og finmalt rugmel. Videre brukte jeg agavesirup og solsikkeolje i stedet for sirup og olivenolje. I kveld prøvde jeg med havremelk i stedet for vanlig melk, om det var en god ide vil vise seg i morgen. Forresten lager jeg en kaldhevet versjon og bruker derfor bare to teskjeer tørrgjær. Mao. er oppskriften temmelig ulik den jeg har delt :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar