Lillagrønn

Dette er en blogg om alt jeg gjerne vil huske. Særlig mat, men også andre ting. Bloggen er først og fremst myntet på meg, men hvis noen andre kan ha glede av den, blir jeg ordentlig glad :-) Som den oppvakte leser antagelig har gjettet er lilla og grønn yndlingsfargene mine. Derfor, vær obs hvis du finner et innlegg i andre farger, da handler de om noe jeg ikke anbefaler.

torsdag 3. august 2023

Blåbærgranite - godt, enkelt, sunt og nesten gratis

›
Dersom du plukker blåbær selv, er dette definitivt den billigste oppskriften på denne bloggen. Vi var i blåbærskogen denne helgen og i den a...
tirsdag 1. august 2023

Supergod tirsdagsmiddag: kyllingkjøttboller, blomkålris og tomatsaus

›
Jeg har en stund tenkt på at jeg ville lage kyllingkjøttboller igjen og i dag bød muligheten seg. Dette kan jeg lage igjen snart, for det to...
mandag 17. juli 2023

Havreflarn - enkelt, veldig godt og tom glutenfritt

›
Forrige uke prøvde jeg denne oppskriften fra tine . Veldig enkel og veldig god. Neste gang vil jeg prøve å forme kjeksene mens de fortsatt e...
onsdag 5. juli 2023

Fiskegrateng med en smak av trøffel (uten egg)

›
For ikke så lenge siden kom jeg tilfeldigvis over denne oppskriften på fiskegrateng med trøffelolje og parmesan og bestemte meg for at denn...
torsdag 11. mai 2023

Ovnsbakt blomkål med tahinisaus

›
Igjen kommer en veldig kort post fra meg, med lenken til en deilig rett. Et kjøkken i Istabull er en blogg som har mange gode oppskriver, bl...
mandag 8. mai 2023

Nok en enkel og god salat: Nykål og salte mandler

›
Min snille kollega, ga meg nylig flere poser med salte mandler. Dette ble jeg selvfølgelig veldig glad for, sammen med kokte poteter, reven ...
onsdag 3. mai 2023

Kyllingkjøttboller

›
Her kommer lenken til noen kyllingkjøttboller jeg lagde nylig. Jeg var litt nervøs for om barna ikke likte dem fordi de kunne se og smake g...
›
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Lillagrønn
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.