torsdag 2. juni 2016

Lasagne

Etter vannkrig er det godt med avslapping og mat. Særlig for mor som nesten ikke klarer å formulere seg. Jeg serverte en lasagne som jeg hadde tenkt vi skulle ha i dag og i morgen, men alt ble spist.

Jeg brukte

Kjøttsaus bestående av
400 g kjøttdeig
2 bokser opphakkekt tomat
1 løk
2 fedd hvitløk
1 boks røde linser

Lasagneplater

Ostesaus laget av 3 ss smør. 4 ss mel, 7 dl melk, litt over en halv jarlsberg, salt og muskatnøtt. Evt. kan man lage en veganvariant med soyamelk og 3-4 ss næringsgjær i stedet for melk og ost. Vi prøvde det da vi hadde Ibtisaam på besøk og det var godt.

Stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.

PS: Jeg brukte min høye ovnsfaste glassform. Glemmer alltid hvilken form jeg bruker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar