1 egg
2 ss sukker
2 ss hvetemel
2 1/2 dl melk
1 - 2 ts vaniljesukker
Pisk egg og sukker sammen i en gryte. Rør inn mel og deretter melk. Rør til det kommer i kok og ta så gryten bort fra varmen. Tilsett vaniljen mens kremen avkjøles i romtemperatur.
Denne var veldig god og enkel å få til ☺ Kjekt med en bra oppskrift med ting man har i skapet ☺
SvarSlettKan jeg bruke denne på solskinnsboller
SvarSlettuten at den blir tynnflytende...
SvarSlettHei, Unknown! Beklager sent svar! Det skyldes rett og slett at jeg ikke har vent meg til tanken på at andre leser bloggen, men jeg synes det er skikkelig hyggelig at noen gjør det og til og med skriver en kommentar! Jeg pleier å bruke denne i solskinnsboller og det går fint. Jeg har alltid latt den kjøle helt av og dermed blitt tykk før jeg har den på bollene. Er usikker på om det er helt nødvendig, den blir jo varmet opp i ovenen når bollene bakes uansett, men magefølelsen sier at det er riktig.
SvarSlettVeldig god oppskrift! Anbefales 😊
SvarSlettSå hyggelig at du synes det, Tone! Takk for tilbakemeldingen :-)
SvarSlett