Dette er en blogg om alt jeg gjerne vil huske. Særlig mat, men også andre ting. Bloggen er først og fremst myntet på meg, men hvis noen andre kan ha glede av den, blir jeg ordentlig glad :-) Som den oppvakte leser antagelig har gjettet er lilla og grønn yndlingsfargene mine. Derfor, vær obs hvis du finner et innlegg i andre farger, da handler de om noe jeg ikke anbefaler.
tirsdag 20. september 2022
Gryte med svinenakke
Jeg har en ambisjon om å begynne å ha skikkelig søndagsmiddag her hjemme, med en litt finere middag og muligens dessert. Jeg fant en svinenakke som gikk ut på dato på Meny, den ble utgangspunktet for middagen 18. september. Jeg fulgte i stor grad oppskriften du finner her. Hva jeg synes om resultatet? Tja, helt ok. Jeg hadde i litt mindre løk enn oppskriften foreslo og tilsatte to kanelstenger i stedet. Hvis det blir en neste gang, bruker jeg nok bare en kanelstang. Den blir nok mer populær hvis jeg serverer med nacos, rømme og annet mer typisk tilbehør. Uansett er jeg veldig fornøyd med at jeg nå har funnet ut at svinenakke også egner seg som grytekjøtt, ikke bare pulled pork. Tror mitt kjøtt var i gryten i litt under to timer, det ble ikke tørt av det.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar