Dette er så upresist at det nesten ikke kvalifiserer til å kunne kalles en oppskrift, men jeg lagde det nå i dag og både babyen og skolegutten satte pris på det så her kommer den:
Ingredienser
risottoris
hvitvin (kan helt sikkert sløyfes, smaken forsvant fullstendig)
1 stor ts grønnsaksbuljong
2 hvitløksfedd
gurkemeie (ganske sikker på at denne ikke ga smak, bare farge)
litt karry
squash
paprika
reker fra boks
Hvitløken ble litt stekt før jeg hadde i risen og stekte disse sammen i noen minutter. Deretter hadde jeg i en slump vin og deretter vann og buljong. Dette kokte sammen i kanskje totalt 20 min (selv om det bare står 13-15 min på risottorispakken) og jeg måtte stadig helle i mer vann for at det ikke skulle svi seg. Imens kuttet jeg opp grønnsakene i babyvennlige biter, og tilsatte dette sammen med krydderet. Rett før servering hadde jeg i rekene da disse blir seige hvis de varmes for lenge.
Server med karrykrydderboksen ved siden av hvis det er voksne som skal spise denne retten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar