torsdag 10. november 2016

Sunnivabesøk med entrecote og annet godt

I morgen kommer min beste venninne gjennom 27 år på besøk. Vi blir bare oss og babyen og jeg anser det som en ypperlig anledning til å prøve entrecoten jeg fikk fra Duggurd. Jeg har aldri servert entrecote før så dette blir spennende!

Oppskriften på hvordan man steker entrecote og lager rødvinssaus finner du her.

Til dette planlegger jeg å servere ovnsbakte poteter, søtpotet og muligens maiskolber. Maiskolbene skal stekes på 200 grader til de har fått farge. Potetene og søtpoteten skal være i ovnen i 20-30 min (les om steking her). Husk å prikke potetene med gaffel før de går i ovnen.

Jeg tror det bør være en grønn salat til også, vi får se.

Og hva så med dessert? Jeg vurderer denne i og med at jeg tilfeldigvis har gresskarkjerner i hus. Er dog litt usikker, den virker jo ganske annerledes annen dessert.. Eller hva med sjokoladetrøfler med kokosmelk?

Handleliste:
sjalottløk
søtpotet
avokado til salaten (og babyen)
salatblanding
dadler

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar