Dette er en blogg om alt jeg gjerne vil huske. Særlig mat, men også andre ting. Bloggen er først og fremst myntet på meg, men hvis noen andre kan ha glede av den, blir jeg ordentlig glad :-) Som den oppvakte leser antagelig har gjettet er lilla og grønn yndlingsfargene mine. Derfor, vær obs hvis du finner et innlegg i andre farger, da handler de om noe jeg ikke anbefaler.
torsdag 23. februar 2017
Langtidshevet langpannebrød uten elting
Her kommer oppskriften på et brød jeg har bakt masse i det siste. Som med så mye annet, er det inspirert av Trines matblogg, nærmere bestemt denne oppskriften. Jeg bruker soyamelk i stedet for kumelk og erstatter gresskar- og solsikkekjerner med ukokte små quinea. Disse har egentlig et annet navn, for de er mye mindre enn de vanlige quineakornene, men man finner dem nok ved å bruke min beskrivelse også. Jeg lar den våte blandingen bli helt kald før jeg blander den i det tørre, har deigen rett i langpannen og lar den heve i romtemperatur over natten. Perfekt å sette i ovnen med det samme man står opp så har man ferskt langpannebrød til frokost. Denne kommer til å bli laget ofte!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar