fredag 18. mai 2018

Pasta med sitron, basilikum og parmesan

Noen dager har man virkelig ikke tid til å lage middag, men veldig lyst på noe godt likevel. Jeg googlet og fant flere pastaretter som skribentene mente var klar på åtte minutter. Jeg bruker bare fullkornspasta som aldri blir ferdig på så kort tid, men dette var ikke desto mindre en relativt enkelt og ordentlig god middag. 

Jeg liker jo ikke persille så den ble erstattet med basilikum og sitronen var selvfølgelig økologisk så jeg syntes det var ok å spise skallet. Jeg er tydeligvis ikke så god til å rive sitronskall ennå, men denne blir nok laget en del ganger i sommer så det blir jeg sikkert. Min oppskrift er laget med utgangspunkt i denne.

Kok spaghetti eller annen pasta. Imens river du skallet av en sitron, skyller mange flere basilikumblad enn du tror du trenger (en halv potte er ikke for mye) og klipper dem opp. Når pastaen er ferdig har du over en god olivenolje, revet parmesan, nykvernet pepper samt sitron og basilikum. Mmmm!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar