tirsdag 22. oktober 2019

Luksushavregrøt - nesten dessert

I kveld droppet vi middag fordi flere hadde fått middag til lunch, i stedet gikk vi for havregrøt til kveldsmat. Mine barn har opplevde mange varianter av havregrøt, fra de bedre til dem som minner om langtidstygget tyggegummi. Jeg la grynene i bløt før balletten så de hadde grøtkonsistens allerede fra start. Vel hjemme tok jeg mer vann i gryten og dertil en halv boks kokosmelk av den fete typen. Dette ble oppvarmet og fikk en myk og deilig konsistens. Jeg rørte inn litt kardemomme og serverte med kanel, opphakkede mandler, melk og fløte. Barna tok i en klatt smør (uvisst hvorfor..) og jeg snek inn en teskje honning i min porsjon. Dette var kanskje den beste grøtversjonen vi har hatt her i huset. Håper på en anledning til å gjenta den snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar