Dette er en blogg om alt jeg gjerne vil huske. Særlig mat, men også andre ting. Bloggen er først og fremst myntet på meg, men hvis noen andre kan ha glede av den, blir jeg ordentlig glad :-) Som den oppvakte leser antagelig har gjettet er lilla og grønn yndlingsfargene mine. Derfor, vær obs hvis du finner et innlegg i andre farger, da handler de om noe jeg ikke anbefaler.
mandag 13. april 2020
Asiatisk inspirert gryte med høyrygg i slowcookeren
Her får dere oppskriften på gryten vi lagde påskeaften. Kjøttet, løk, sopp og søtpotet var i slowcookeren hele dagen og rett før servering lagde jeg couscous. Blomkålen kom i kanskje 20 min før servering og fløte og bondebønner ble droppet. Jeg i utgangspunktet skeptisk da jeg så hvor lite kjøttet fylte og var redd for at vi ikke hadde nok til å gjøre slowcookeren minst halvfull, men det ble mer enn nok. Barna var ikke kjempebegeistret, men jeg syntes det var nydelig.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar