Ingredienser
2 dl quinoa (rød eller hvit)
½ gul løk
1 squash
1 avocado
oppskåret sopp - så mye du liker
1 neve soltørket tomat
1 ss olivenolje
Fremgangsmåte
Kok quinoa etter anvisning på pakken.
Hakk opp og stek løk i en kjele med litt olje og sopp.
Kutt squash i terninger og ha det i pannen. Stekes til det har fått en gyllen farge.
Kutt opp soltørkede tomater og avocado. Bland alt sammen i en stor bolle.
Hell over olje og smak til med salt og pepper.
Dette er min forenklede versjon av oppskriften du finner her. Som du ser har jeg erstattet paprika med sopp og kuttet ut to andre ting, men jeg synes de soltørkede tomatene gir så mye smak at både oliven, persille og kjøtt blir unødvendig. Hvis jeg har anledning skjærer jeg også opp en gulerot eller to og har i pannen, men det er bare for å få mer grønnsaker, ikke for egentlig å forbedre retten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar