På onsdag var vi litt syke, sultne og hadde lovet storebror pizza og da gjorde vi det så enkelt vi bare kunne. Jeg har vært ansvarlig for en del halvgode pizzaer opp gjennom årene og trodde derfor helt bestemt at et godt resultat krever mye på forhånd, men det viste seg å være feil. Denne ble så god at den virkelig fortjener en plass her på bloggen.
Vi brukte:
1 pakke grov pizzabunn som hadde gått ut på datoen for fem dager siden
1/3 dels glass tomatpure
1 lite hvitløksfedd
kokt påleggsskinke
revet jarlsberg
fersk champignon
Pizzabunnen ble lagt på platen. Hvitløksfeddet presset og rørt inn i tomatpureen med bitte litt pepper som så ble smurt på bunnen. Så på med oppskåret skinke og sopp og tilslutt revet ost.
Man bør deretter følge instruksjonene på pizzabunnpakken, tror vår var inne i 10 minutter på 220 grader.
Ikke hjemmelaget bunn, ingen kokt saus med løk og diverse krydder, ingen lang steking av soppen på forhånd og likevel supergodt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar