Jeg gjorde imidlertid noen justeringer og synes derfor det er enklest å skrive inn min versjon av oppskriften her.
1 kg kjøtt, vi hadde svinekoteletter og noe annet svinekjøtt
1 stor løk
3 hvitløksfedd
3 ss olivenolje
1 aubergine
2 bokser hermetiske hakkede tomater
100 g tørket aprikoser
3 små gulerøtter
1 ts kajennepepper
2 ts malt sort pepper
1 ts malt ingefær
2 ts gurkemeie
1 ts malt kanel
85 g smuttede mandler
1 ss flytende honning
1 stor løk
3 hvitløksfedd
3 ss olivenolje
1 aubergine
2 bokser hermetiske hakkede tomater
100 g tørket aprikoser
3 små gulerøtter
1 ts kajennepepper
2 ts malt sort pepper
1 ts malt ingefær
2 ts gurkemeie
1 ts malt kanel
85 g smuttede mandler
1 ss flytende honning
Bland krydder og oppskåret kjøtt. La det gjerne stå over natten hvis du har anledning, hvis ikke, er det ikke så farlig. Brun kjøttet, stek deretter løk og hvitløk, bland alt sammen med tomat og honning og la det koke i 2 timer. Etter 1 time hadde jeg i auberginen i biter. 20 min før servering har man i aprikoser, mandler og gulerøtter. Serveres med couscous.
PS: Jeg syntes det var best med litt salt, men det var visst bare meg og gjestene tok mange porsjoner så sett saltet på bordet, ikke tilsett det i maten.
PS: Jeg syntes det var best med litt salt, men det var visst bare meg og gjestene tok mange porsjoner så sett saltet på bordet, ikke tilsett det i maten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar