tirsdag 21. januar 2020

Kyllingsuppe/kyllinggryte i slow cookeren

Her kommer oppskriften på en kyllinggryte jeg improviserte frem i dag: Jeg la kyllingen i i morges og spiste middagen etter balletten kl syv på kvelden. Vil absolutt tro at den var ferdig før det, altså, men det var da det passet å teste. Først la jeg i den saltede og peprete kyllingen, to løk, tre-fire hvitløksfedd og en liter vann i slow cookeren og satte på lav varme. Etter jobb tilsatte jeg 2,5 dl tørre byggryn, tre oppskårne gulrøtter og brokkoli og lot det være i de tre siste timene. Det høres jo veldig tungvint ut, men passer fint når man uansett skal hjemom mellom jobb og fritidsaktivitet. Resultatet ble mer en gryte enn en suppe, men det passet egentlig fint for det er lettere for de fleste her å spise selv. Regner med at det ble slik fordi byggrynene svulmer såpass opp når de får kontakt med fuktighet. Jentene nektet å smake på den, men da de først hadde fått inn en skje, spiste de fornøyd videre selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar