Overskriften sier vel det meste. Vi var fire voksne og fire barn på nyttårsaften og det var ingen overraskelse at vi har masse kalkunkjøtt igjen. Vi har forsøkt oss på wraps med kalkunkjøtt, det var ikke verdens største suksess, derfor sitter jeg i kveld og leter etter alternative måter å bruke opp kalkunkjøtt på. Her er funnene:
Kalkungryte med karry og kokos - perfekt for deg som har fått nok julesmaker: Kalkungryte med karri og kokos - Aperitif.no
Cæsarsalat med kalkunkjøtt
Pasta med kalkun og sesamfrø: Pasta med kalkun og sesamfrø | #nammis
Pasta carbonara med kalkun: Restemat fra jul og nyttårsfeiring: Nye retter med kalkunrester (klimaoslo.no)
Gryterett med byggryn, kylling og bønner Gryterett med byggryn, bønner og kylling — Skardal Ernæring (skardalernaering.no)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar