tirsdag 6. mai 2014

Midtøstenmiddag

På tirsdag kommer noen fantastiske kollegaer og eks-kollegaer og da planlegger jeg å servere en midtøsteninspirert middag. Men, hva skal en slik middag inneholde? Jeg landet på det følgende:

- falafler 
- tabbouleh
- arabisk brød
- humus 
- tzatziki
- grønn salat med kokte linser (Kjøp en pose salatblanding. Kok grønne/brune linser. Avkjøl. Bland.)

Til dessert hadde vi sjokoladekake med valmuefrø - mmm! 

Tips 1) Begynn gjerne to dager i forveien! Det tar ganske lang tid og maten tåler helt fint å lagres før den fortæres. Da setter også smaken seg bedre.

Tips 2) Hvis du får ammende damer på besøk, dobbelsjekk at de ikke reagerer på løk eller hvitløk. Det tenkte ikke jeg på før det var for sent.

Alle disse oppskriftene finner du publisert her på bloggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar